• 文字サイズの変更
  • 黒
  • 青
  • 黄

トップページ沖縄市の情報平和事業発刊物について > A Guide to Battle Sites and Military Bases in Okinawa City -English version is now available-

Okinawa City, strongly hoping that any more tragic wars like the Battle of Okinawa will never be repeated, published a booklet titled "A Guide to Battle Sites and Military Bases in Okinawa City" on August 15, 1996. The Booklet provides information on the realities of the Battle of Okinawa and on the fact that the U.S. military bases occupy approximately 36% of Okinawa City even 66 years after the war's end.

Our hope is that more people will see this booklet and find it helpful in considering the importance of peace.

(Date of publication Feb.2012)

このページは市民部 平和・男女共同課が担当しています。

〒904-8501 沖縄県沖縄市仲宗根町26番1号 B2F
TEL:098-939-1212   FAX:098-939-1222